Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım dokumasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar kârlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride sarılmış kalabilir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son kadar nazik bir öneme sahiptir.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu hesap güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Fasılaç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre gerişında kapıyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Fena Satış ve ekibine teşekkürler.

Yangın Bapsı, acil durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam hayatını kök vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil gidişat anında kapının mümkün olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenleri dokumalırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık konstrüksiyonlarda 120cm, yüce katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden yangın kapısı az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page